Galeria
Krem z brokuła z roślinną śmietanką
Krem z buraka kokosowo-imbirowy
Krem z marchwi i masła orzechowego
Chłodnik jogurtowy
Bigos jesienny
Zestaw lunchowy z kotlecikami brokułowo-jaglanymi
Barszcz ukraiński
Grochówka z soczewicą
Kimchi
Owsianka z masłem orzechowym i bananem
Placki ziemniaczane
Pomidorowa z quinoa, tofu i glonami
Indyjska chana masala
Krem z białych warzyw
Pęczotto z grzybami leśnymi
Kotleciki jaglano-brokułowe
Lunch dnia
Colesław z kapusty modrej
Burrito
Curry z fasolki mung
Curry z sorgo i marchewki
Hummus klasyczny
Ciasto czekoladowe
Wege carbonara
Tarta z kremem z migdałów
Tajska zupa dyniowa
Szpinakowa owsianka
Tort czekoladowy
Zupa dobra dla serca z orkiszem i czarną fasolą
Sajgonki z warzywami
Chilli sin carne
Kimchi
Fasolka po bretońsku
Jagielnik z galaretką na agarze
Pierogi z soczewicą
Żurek bezlglutenowy
Banofee
Naleśniki z jabłkiem
Fasolka po bretońsku
Vegan bowl
Placki z cukinii
Misa rozmaitości
Brioszka
Wege kanapka
Napar przeciwzapalny
Wege drożdżówka
Pomidorowa z soczewicą, mlekiem kokoswym i curry
Tort cytrynowy
Boczniak a la śledz
Dania obiadowe wekowane
Dania obiadowe wekowane
Dania obiadowe wekowane
Tort czekoladowy
Jaglanka z grzybami shiitake, jarmużem i ciecierzycą
Brownie paleo z batata
Kopytka szpinakowe
Vegan bowl
Napar przeciwzapalny
Tajska zupa dyniowa
Snickers
Rollsy z cynamonem
Tiramisu
Processed with VSCO with kk2 preset
Tarta limonkowa
Kluski śląskie buraczane
Szarlotka
Potrawka z kaszy jaglanej i glonów kombu
Sałatka z penne, szpinaku i purpurowej marchewki